لزوم ورود زاکانی به مشکلات شرکت توسعه فضای فرهنگی/تشکیل کمیته‌ای برای حل مسائل بحرانی این شرکت

لزوم ورود زاکانی به مشکلات شرکت توسعه فضای فرهنگی/تشکیل کمیته‌ای برای حل مسائل بحرانی این شرکت

اعضای شورای شهر تهران گزارش حسابرسی شرکت توسعه فضای فرهنگی برای سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را تصویب کردند.

به گزارش وایکو، اعضای  شورای شهر تهران در جلسه امروز خود حسابرسی سالهای مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ شرکت توسعه فضای فرهنگی شهرداری تهران را روی میز بررسی خود قرار دادند و بعد از استماع گزارش حسابرس، محمد آخوندی رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه حسابرسی این مجموعه در سالهای گذشته به دلیل چند بند مهم مردود اعلام شده بود، گفت: بندهای حسابرس برای سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ عموما مشترک است و می بایست مدیرعامل این سازمان راهکارهای خروج از این وضعیت را تشریح کند.

احمد علوی در واکنش به اظهارات حسابرس با تأکید بر اینکه این شرکت به درستی برای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری ایجاد شده است اما اگر قرار است ما اینجا صحبت کنیم؛ اما شهرداری به آنها توجه نکند ما نیز صحبت نکنیم، گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد که این شرکت ۵ سال است که رها شده و در برخی مقاطع اساسا هیات مدیره نداشته است و شورا ی شهر می‌تواند برای موضوعات خاص وارد شود، بگونه‌ای که در مورد پروژه البرز لشگرک شورا ردیف بودجه گذاشت تا برای حل مشکلات مردم هزینه شود و ما کمک کردیم و دوستان شهرداری باید به صورت ویژه گزارشی در مورد این سازمان ارائه کنند.

وی با بیان اینکه آدم دلش می سوزد چراکه در یکی از پرونده ها شرکت توسعه باید ۲۹ میلیارد تومان به پیمانکار پرداخت می کرد اما از آنجایی که کار ۴ سال رها شد حالا این عدد به بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده که باید پول مردم را به خاطر رها شدگی پرداخت کنند، گفت: پیشنهاد می‌شود که کمیته‌ ویژه‌ای برای حل مسائل بحرانی این شرکت تشکیل شود.

مهدی اقراریان نیز با بیان اینکه گزارش حسابرس مردود شده است و پیشنهاد می‌دهم که کمیته ای با حضور اعضای شورای شهر تشکیل شود تا مسائل و مشکلات این سازمان حل شود، گفت: پیشنهاد می شود این پیشنهاد به بندهای تکلیفی اضافه شود.

مهدی چمران نیز با بیان اینکه این شرکت یکی از شرکت‌های فعال شهرداری تهران بود و حتی دستش را باز گذاشته بودند تا پروژه‌ها با سرعت انجام شود و با توجه به اینکه در دوره گذشته شهرداری تهران رها شده و این مسائل سبب بروز مشکلات فعلی شده است، گفت: شهرداری باید مسائل و مشکلات این شرکت را حل کند و شورای شهر نیز در کنار شهرداری تهران برای حل مشکلات این شرکت است، لذا معاونت مالی با مدیرعامل شرکت جلسه بگذارد تا مباحث مالی را به طور کلی حل کنند و تصمیم قاطع بگیرند وگرنه مشکلات به سالهای بعد منتقل می شود.

ناصر امانی نیز در مورد گزارش حسابرس با تاکید بر اینکه اواخر سال ۱۴۰۰ گزارشی مفصل از وضعیت این شرکت قرائت کرد، افزود: مسائل مالی و حقوقی دو مشکل اصلی این شرکت است و برای حل برخی از مشکلات نیاز به اختیارات و تصمیم شخص شهردار تهران دارد و باید او تصمیم بگیرد.

وی با بیان اینکه آنقدر این شرکت خوب کار کرده که از سایر شهرداری های دیگر می‌خواهند که پروژه‌های خاص را برای آنها اجرا کند، اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود که این مجموعه از معاونت فرهنگی منفک و به معاونت فنی و عمرانی برود و می‌توان در مورد این موضوع تجدید نظر کرد.

مهدی آخوندی نیز در ادامه در مورد بندهای تکلیفی برای این شرکت با بیان اینکه پروژه لشگرک و بحث مالیاتی سبب مردود شدن این شرکت شده است، گفت: ۱۵ ماه از زمان این گزارش گذشته است و باید شهرداری توضیح دهد که در این ۱۵ ماه اخیر چه کردند و اگر رو به بهبود است باید کمک کنند وگرنه باید کمیته‌ای در این زمینه برای کمک به این شرکت اقدام کند.

وی با بیان اینکه شرکت موظف شد تا دی ماه امسال در مورد مباحث مالی تعیین تکلیف کند و در مورد پروژه لشگرک نیز شفاف سازی داشته باشد، تصریح کرد: باید در مورد زیان انباشته شرکت مجمع عمومی تصمیم گیری کند و ما شرکت را مکلف به استیفای حقوق شرکت در پروژه لشکرک کردیم و همچنین شرکت مکلف است در مورد تعیین تکلیف دعاوی حقوقی اقدام کند و قوانین قانون تجارت را به طور کامل رعایت کند.

به گزارش وایکو در ادامه ناظم رضوی مدیرعامل شرکت توسعه فضای فرهنگی با حضور در صحن شورای شهر تهران با بیان اینکه در انتهای تیرماه سال گذشته در این شرکت فعال شدم، گفت: از همان زمان، بندهای گزارش حسابرس را در دستور کار قرار دادیم و بسیاری از بندهای قید شده مرتغع شده است و از مردود بودن در گزارش حسابرس ۱۴۰۳ خارج شدیم و بخش عمده‌ای از مشکلات حقوقی در حال رفع شدن است و بارها نیز به اعضای شورای شهر اعلام کردیم که قابلیت و توانمندی زیادی دراین شرکت وجود دارد و تنها نباید نگاه کارگزار صرف به این شرکت را داشته باشند و امکان کار در بیرون از شهرداری نیز وجود دارد؛ اابته قرار نیست که پول شهرداری به سایر شهرها برود، بلکه این شرکت قابلیت دارد که برای سایر شهرها نیز کار کند.

وی در مورد پروژه امام رضا واقع در البرز لشگرک با بیان اینکه با تخصیص نقدینگی مشکلات حل و مغازه‌ها تحویل داده شده است و ۵۰۰ واحد تجاری نیز در این پروژه وجود دارد و کار مشترک در حال انجام است، گفت: ۱۷ هزار متر مربع فضای فرهنگی و ورزشی است که تا سال آینده این فضا افتتاح می‌شود و دیگر مشکلات حقوقی نداریم.

ناظم رضوی با اشاره به پیگیری دعاوی حقوقی این سازمان از برگشت ده میلیارد تومان از سرمایه های شهرداری به این شرکت خبر داد و گفت: ما با رهنمودهای شهرداری تهران و معاون فرهنگی شهرداری سعی داریم به روزهای چابک سالهای قبل برگردیم و حتی ۴۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد اجرای پروژهای گردشگری را در تهران داریم. عددی که عضو شورای شهر در مورد یک پیمانکار اعلام کردند و در دادگاه نقض شده است.

به گزارش وایکو،‌ پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای ویژه برای حل مشکلات باقی مانده این شرکت تصویب شد و مقرر شد معاونان مالی، فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران،‌ مدیرعامل شرکت و روسای اداره کل امور مجامع و بازرسی و نماینده شورای شهر تهران در این کمیته عضو باشند که تشکیل این کمیته به تکالیف حسابرسی اضافه شد.

در ادامه اعضای شورای شهر تهران گزارش حسابرس برای شرکت توسعه فضای فرهنگی را با رأی مثبت خود تصویب کردند.

پایان خبر وایکو

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "لزوم ورود زاکانی به مشکلات شرکت توسعه فضای فرهنگی/تشکیل کمیته‌ای برای حل مسائل بحرانی این شرکت" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "لزوم ورود زاکانی به مشکلات شرکت توسعه فضای فرهنگی/تشکیل کمیته‌ای برای حل مسائل بحرانی این شرکت"، کلیک کنید.