چگونه تلخی رب آلوچه را بگیریم؟

آلو یکی از میوه های خوشمزه تابستانی است که برای درمان یبوست بسیار مفید است. رب آلو را می توان همراه با رب گوجه فرنگی برای چشیدن غذاها و چاشنی ها استفاده کرد و از خواص بی نظیر آن لذت برد. آلو آلو آب غلیظ میوه آلو و حاوی مواد مغذی زیادی است که می تواند خواص درمانی بالایی داشته باشد و به درمان چندین بیماری کمک کند. برای دانستن خواص این غذا با ما همراه باشید.

تهیه رب آلو شبیه لواشک آلو است. در واقع لواشک خمیری سفت است که می توان آن را در آب حل کرد و به جای رب از آن استفاده کرد. رب هایی مانند رب زرشک، رب انار و رب آلو به بهترین وجه در خانه تهیه می شوند. در این مقاله طرز تهیه رب آلوچه در خانه، کاربردها و خواص آن را ارائه خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه رب آلو .

آلو سبز 2 کیلوگرم

1 لیوان آب

نمک 1 قاشق چایخوری
چگونه تلخی رب آلوچه را بگیریم؟
طرز تهیه سس آلو

آلوها را بشویید و در ظرف لعابی یا مسی سفید شده بریزید.

اگر آلوها رسیده و پر آب هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست فقط یک قابلمه شیشه ای یا مسی را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا آب آلوها خارج شود.

اگر آلوها سفت بودند یک لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید.

بعد از 10 دقیقه، درب ظرف را بردارید و بگذارید آلوها خوب بپزند و نرم شوند.

پس از غلیظ شدن کامل آلوها، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید آلوها خنک شوند، سپس در قابلمه چدنی بریزید و با پشت قاشق هم بزنید تا پوره شوند.

پوره آلو را دوباره در قابلمه لعابی یا مسی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بجوشد تا سفت و غلیظ شود.

وقتی رب به جوش می آید، کف روی سطح خود جمع می کند که باید با قاشق برداشته شود، زیرا روی طعم و رنگ رب تأثیر می گذارد. torshvash

هنگام پخت، پاستا را مرتب از ته قابلمه هم بزنید تا به ته نچسبد و غلیظ نشود.

رب گوجه فرنگی باید بپزد تا کاملا خشک شود، در آخر مقداری نمک اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

بعد از خنک شدن کامل کیک آن را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم و ضروری هنگام تهیه پوره آلو

مقدار نمک باید به اندازه ای باشد که رب شور نباشد.

رنگ رب بسته به رنگ آلوچه در تهیه آن سبز، زرد یا قرمز است.

اگر گیلاس را به آلو اضافه کنید و بپزید، رنگ رب قرمز سفید می شود.

اگر پاستا در حین پخت ته نشین شد، قابلمه را عوض کنید و بگذارید بقیه پخت هم انجام شود.

خمیر باید کاملا خشک باشد و تمام آب آن گرفته شود تا کپک نزند.

برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن پاستا، آن را در شیشه استریل نگهداری کنید.

با استفاده از خمیر آلو

چاشنی ظرف مرغ

چاشنی برای بادمجان کبابی

پخت کاری مرغ

طرز تهیه فسنجان با استفاده از رب انار

قیمه به جای لیمو در خورش

گولش در خورش آلو برای لعاب

در آبگوشت با رب گوجه فرنگی

ویژگی های رب آلو

رب آلو نسبت به میوه آن ملین تر است و خاصیت کلرتیک عالی دارد که برای یبوست بسیار مفید است.

رب آلو به دلیل داشتن ویتامین C برای جذب آهن مفید است.

معده را تقویت می کند و عملکرد دستگاه گوارش را تنظیم می کند.

خمیر گردو از کبد محافظت می کند و در تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

سرشار از پتاسیم است و برای افراد مبتلا به فشار خون مفید است.

حاوی آنتی اکسیدان است و سموم را از کبد دفع می کند.

افراد سرد مزاج و افراد دارای سیستم گوارشی حساس می توانند از رب آلوچه با کمی شکر استفاده کنند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چگونه تلخی رب آلوچه را بگیریم؟" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چگونه تلخی رب آلوچه را بگیریم؟"، کلیک کنید.